dimecres, 16 de gener del 2013

Visita a la Clínica Oftalmològica de Sant Boi de Llobregat

Avui hem afectuat la visita a la Clínica Oftalmològica de Sant Boi de Llobregat per parlar amb el Dr. Sanchez Dalmau i els seus col.laboradors.

En primer lloc, els voliem explicar el motiu del nostre treball i, alhora, aclarir possibles dubtes que havien anat sortint al llarg de tota la metodologia. Era, també una bona oportunitat per demanar el vist i plau de la nostra recerca doncs, el Dr. Sanchez Dalmau és un professional que compagina la seva activitat amb l'ensenyament universitari. 

El Dr. Sanchez Dalmau ens va proposar tota una série de comentaris que podiem tenir en compte si vulguessim ampliar encara més el nostre estudi i va quedar molt sorprès de la iniciativa que haviem tingut i de la metodologia tan didàctica que haviem emprat per tal d'acostar la visió estereoscòpica a gent per la qual es tractava d'un camp totalmet desconegut.

Les informacions que ens van donar les hem recollides en un full d'entrevista que es pot consultar aquí (>>). Anirem aplicant les correccions i les noves idees durant el desenvolupament i revisions futures del projecte.

La visita va durar al voltant de la hora i mitja, moment que vam tornar a casa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada